CP pallets van Den Doelder Pallets

Bij Den Doelder Pallets vindt u een groot aanbod aan pallets, waaronder de CP pallets, ofwel chemiepallets. Deze pallets zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese chemische industrie, maar deze worden inmiddels ook met regelmaat gebruikt in andere industrieën.

Waarom CP pallets?

Wat opvalt aan de CP pallets is de gladde structuur. Hierdoor zijn de pallets makkelijker in onderhoud en in gebruik. De chemie pallets worden voornamelijk gebruikt voor het verplaatsen van bijvoorbeeld vaten met bepaalde chemische vloeistoffen of zakken met grondstoffen zoals poeders of korrels. Wanneer deze vaten of zakken lekken of scheuren, kunnen de CP pallets makkelijker en sneller worden schoongemaakt door het gladde oppervlak. CP pallets zijn om die reden dan ook populair in andere industrieën.

Verschillende maten CP pallets

Bij Den Doelder Pallets hebben wij diverse nieuwe CP pallets standaard op voorraad. De pallets die wij maken komen in 9 verschillende formaten, die worden aangeduid met CP1 tot en met CP9. De pallets verschillen onderling in afmeting, draagkracht en uitvoering. Door de diversiteit onderling is de CP pallet erg veelzijdig inzetbaar.

Omdat de CP pallets verschillende doeleinden hebben, zijn ze ook beschikbaar in verschillende maten en vormen. Bij het kiezen van de juiste CP pallets kunnen er meerdere factoren meespelen. Wanneer u hierover twijfelt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Christian den Doelder

CP pallets bestellen

De pallets voldoen aan de strenge eisen die gesteld zijn door de Europese Chemie Industrie. Heeft u nog vragen? Of heeft u interesse in onze CP pallets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het bestellen van de juiste CP pallets.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu