Europallets

Den Doelder Pallets heeft een groot aantal pallets en biedt tevens de Europallets aan. Europallets zijn de meest gebruikte pallets in Europa en voldoen aan afmetingen en specificaties die door de European Pallet Association zijn vastgelegd.

Wat zijn Europallets?

De naam Europallets is gebaseerd op de afmetingen en de specificaties die zijn vastgelegd in de European Pallet Association ofwel EPAL. In Europa zijn de Europallets de meest gebruikte ladingdragers.

Europallets zijn geschikt voor transport van 1500kg tot maximaal 2000kg bij gelijkmatige verdeling. Echter komt het vaker voor dat deze pallets gebuikt worden voor het opslaan of tonen van producten. Een Europallet heeft het voordeel dat deze meerdere malen gebruikt kan worden.

Afmetingen Europallets 

De maat van een Europallet staat vast: de pallets hebben een standaard afmeting van 80 bij 120 centimeter. Pas wanneer een Europallet voldoet aan de eisen van de EPAL (European Pallet Association), mag deze officieel de naam Europallet dragen.

Nieuwe Europallets

Den Doelder is uw adres voor nieuwe EPAL-pallets. Wij verkopen zowel nieuwe europallets als gebruikte europallets. Afhankelijk van uw gebruikswensen bekijken we welke pallets het beste passen. 

 

Christian den Doelder

Europallets bestellen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Europallets? Voor aanvang van productie bekijken wij samen met u voor welke doeleinden de Europallets gebruikt zullen worden en adviseren wij u over onder andere het type hout.

Heeft u nog vragen? Of heeft u interesse in onze Europallets? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het bestellen van de juiste pallets.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu