Maatwerk

Eigen pallet opslag? Niet nodig!

Veel klanten hebben geen ruimte voor pallet opslag. Daarom beschikt Den Doelder Pallets over een ruime hoeveelheid producten voor iedere opdrachtgever. Onze opslag bevat pallets voor één à twee weken op vooraad voor iedere opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij uw pallets altijd leveren op de dag waarop u ze nodig heeft. Dat is de just-in-time levering van Den Doelder Pallets. Dit scheelt u zelf veel opslagruimte voor uw pallets.

Supersnelle levering

Wij kunnen supersnelle levering garanderen, doordat wij de levering van grondstoffen en de productie helemaal in eigen beheer hebben. Zo kopen wij het hout direct in bij zagerijen in Scandinavië en Oost- en Midden-Europa. Tevens worden de pallets direct na uw aanvraag geproduceerd en vervoerd met één van onze vaste transporteurs. Zo zijn wij altijd in staat om just in time te leveren en bespaart u veel opslagruimte.

 

Christian den Doelder

Pallets op maat

Wij kunnen alle pallets op maat produceren. Ook met laad- en lostijden zijn wij flexibel. Het is tevens mogelijk om lege trailers bij ons in te wisselen voor nieuwe gevulde trailers. Heeft u vragen over onze services? Voor vragen kunt u bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu