Over Den Doelder Pallets

Den Doelder Pallets staat al generaties lang voor betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij garanderen een snelle levering doordat zowel de inkoop van onze grondstoffen als de productie in eigen beheer is. Wij kopen namelijk direct in bij zagerijen in Scandinavië en Oost- en Midden-Europa. Ook participeren wij bij zagerij-activiteiten in Letland.

Axel en Westdorpe

Den Doelder Pallets is één van de grootste producenten van pallets in de Benelux. Wij vervaardigen onze producten op onze twee vestigingen in Axel en Westdorpe. Vanaf deze locaties voorzien wij onze klanten van zowel standaard als maatwerk pallets. Daarbij produceren wij kleine én grote series. Hierdoor kan Den Doelder Pallets ieder bedrijf van dienst zijn.

Centrale ligging

Door de centrale ligging van Den Doelder Pallets ten opzichte van Rotterdam, Antwerpen en Parijs kan snel geleverd worden in heel West-Europa. Het grootste deel van onze producten gaat naar de voedings- en chemische industrie. Deze producten voldoen aan strenge kwaliteits- en milieueisen en aan de internationale regelgeving ISPM15. Uiteraard zijn onze pallets ook uitermate geschikt voor bedrijven uit andere branches.

Christian den Doelder

Meer informatie

Wilt u meer weten over Den Doelder Pallets? Wij vertellen u graag meer. De lijnen tussen onze medewerkers en klanten zijn kort, waardoor wij snel op uw vragen kunnen reageren. Voor algemene vragen kunt u bellen of mailen. Voor specifieke vragen kunt u rechtstreeks één van onze medewerkers benaderen.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu