VMF pallets

Den Doelder Pallets biedt u een groot aanbod aan pallets, dus ook de VMF pallets. Deze pallets werden oorspronkelijk gecreëerd voor het vervoer van glazen flessen, maar kunnen ook voor andere doeleinden ingezet worden.

Wat zijn VMF pallets?

Deze stevige pallets zijn oorspronkelijk ontworpen in Frankrijk om de zware vracht van glas te dragen. Dit is één van de redenen waarom deze VMF pallets zo geliefd zijn en waarom Den Doelder Pallets deze pallets als nieuwe standaard pallets aanbiedt. Een andere reden is dat deze pallets hittebehandeld worden. In combinatie met de mogelijkheid om reparatie uit te voeren, zorgt dat ervoor dat deze VMF pallets herhaaldelijk gebruikt kunnen worden.

Afmetingen VMF pallets

VMF pallets hebben over het algemeen dezelfde afmetingen, namelijk 1000x1200x154 millimeter. Den Doelder Pallets biedt tevens maatwerk aan. Dit geeft de mogelijkheid om VMF pallets kleiner of zelfs groter aan te leveren. Natuurlijk worden de pallets vervolgens grondig getest zodat deze aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Genoeg levermogelijkheden

Den Doelder Pallets beschikt over een ruime voorraad aan producten, dus ook VMF pallets. De ruime opslag waar Den Doelder Pallets over beschikt, biedt de mogelijkheid om uw bestelde VMF pallets pas te leveren op de dag waarop deze nodig zijn. Dat scheelt u niet alleen opslagruimte, maar ook tijd. Omdat de pallets op voorraad zijn, biedt Den Doelder Pallets ook snelle levering.

Christian den Doelder

VMF pallets bestellen

Heeft u interesse in onze VMF pallets? Of heeft u nog vragen over maatwerk of leveringen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag bij het bestellen van de juiste pallets.

Christian den Doelder +31 (0) 115 - 56 23 40 christian@dendoelderpallets.eu